Etusivu Minä Perheeni Koivula Koivulakierros Historia Musiikki Ohjelmat Tikanheitto Kurssit Bungzhi Pelit Kuvat Tehtävät Linkit Kysely Muuta Lähetä postia!
Valitse tästä!

Uutiset

8.3.2022
Hei! Olen lopettanut tämän sivuston päivittämisen, kuten ehkä aktiivisimmat sivustolla kävijät ovat huomanneetkin. Mutta minulla on nyt uudet sivustot, joilta löydät paljon tekemääni musiikkia. Käyhän kurkkaamassa!

harrinharmoniat.fi

23.11.2012
Olemme tehneet Heidin kanssa muutamia hengellisiä biisejä pianolle ja kuorolle. Nuotit ovat nyt jaossa netissä ja ne löytyvät täältä: Harrin ja Heidin biisit. Siitä vaan treenaamaan!

14.3.2012
Latasin Heidin ja Tuomaksen häihin tekemäni näytelmän käsikirjoituksen tänne (ideoimassa oli myös Maaria Koivula-Talkkari). Heidin ja Tuomaksen näytelmä. Kannattaa lukea läpi!

25.8.2010
Julkaisin hienon laskimen, nimeltään Galgulator. Kannattaa tutustua!

16.11.2009
Tein uuden Paina paina! -pelin. Kannattaa tutustua!

20.10.2009
Päivitin hieman linkit-sivua ja lisäsin myös linkin uusiin kuviin.

1.10.2009
Näin talven tullen on taas mukava vetäytyä sisälle koneen ääreen ja vaikkapa kuuntelemaan radiota. Keräsin pitkän listan nettiradioita tälle sivulle. Että siitä vaan kuuntelemaan!

9.7.2008
Päivitimme hiukan Heidin kanssa uusia kuvia tänne sivustolle. Ihailkaa niitä kuvat ja perhe -sivuilla.

24.10.2007
Sain vihdoinkin valmiiksi diplomityöni ja toivon mukaan valmistun pian diplomi-insinööriksi Tampereen teknillisestä yliopistosta. Diplomityöni aiheena oli Tulkin toteutus ohjelmoinnin perusopetuksen tarpeisiin ja se kertoo "C++"-tulkista, jonka tukemaa kieltä on rajoitettu ja käyttöä helpotettu ajatellen aloittelevia opiskelijoita.

4.2.2007
Sain valmiiksi Rastinolla -pelin. Löydät sen ohjelmat -sivulta. Siinäpä pelattavaa hetkeksi :)

14.12.2006
Laitoin tunnit -ohjelman sivuille. Voit ladata sen ohjelmat -sivulta.

17.9.2006
Sain valmiiksi uuden shokkelo-pelin. Voit ladata sen ohjelmat -sivulta. Laitoin myös tikanheitto-sivulle uuden ohjelman, jolla voit tehdä tilastoja, kun heität tikkaa. Myös mikserissä on taas uusia kappaleitani. Pääset mikseriin Musiikki-sivuilta.

26.1.2005
Kuuntele uusia biisejäni, linkin löydät Musiikki -sivulta.

19.12.2004
Pistän nyt vihdoinkin noin vuosi sitten tekemäni Taru Louman Perheestä -jutun tänne sivuille luettavaksi. Se kannattaa tosiaan lukea, sen verran hyvä se on. Sitä ei sitten tosin saa verrata mihinkään olemassa olevaan perheeseen / tilanteeseen. Sain myös palautetta, kiitos siitä.

29.8.2004
Kuten näette, ahkeraa on päivitys ollut. No, kun ei ole uutisia niin silloin niitä ei ole. Mutta nyt olen vihdoinkin saanut vastauksen joulukuun 2002 kuukauden kysymykseen. Kiitos siitä Heidille. Jotkut ovat myös testailleet tietovisailua. Myös linkit -sivulle lisäsin yhden linkin. Katsotaan nyt koska seuraavan kerran tulee aihetta tätä päivittää. Ja lupaan, etten enää tee tuollaisia uudenvuodenlupauksia.

14.1.2004
Taas on uutta ohjelmaa jaossa! Tein Koivulan Rikkain -pelin, jonka voit kopioida itsellesi ihan vapaasti. Se on komentorivipohjainen, mutta kyllä sillä silti voi olla ihan kiva pelata. Ainakin toivoisin niin. Joo. Lupaan nyt tehdä uudenvuodenlupauksen ja päivittää tätä sivua ainakin kerran kuussa.

15.3.2003
UUSI VINORISTIKKO-OHJELMA ON ILMESTYNYT!!!!!!!!! ( VinoRistikko v.1.2 ) Lataa se äkkiä! Pystyt tekemään sillä kaikenlaisia sanaristikoita. Olen ohjelmoinut sen c++ -lla ja mielestäni onnistuin hyvin. Ainut miinus on ehkä tekstipohjainen käyttöliittymä mutta se on näppärä ja siihen tottuu nopeaa. Joten nyt vain kaikki joukolla sanaristikoita ratkomaan!!!!

17.2.2003
Televisionkatselu- ja kuuntelukurssi on vihdoin alkanut! Kurssille kannattaa osallistua, sillä kaikki kurssille osallistuneet saavat pullakahvit kurssin päätyttyä. Ja kurssin suorittamiseenhan riittää, kun lukee muutaman osan tuosta kurssista läpi sekä täyttää kurssin ilmoittautumiskaavakkeen (jos jaksaa).

15.2.2003
Hei vastatkaa nyt joku tuohon viimeisimpään kuukauden kysymykseen. Ei kai se nyt noin vaikea voi olla. Sen sijaan Pino -peli voi olla melko hankala, jos otat liian korkean pinon ratkaistavaksesi. Pelaa siis uutta Pino -peliäni (joka näyttää tosi vanhalta).

14.12.2002
Valtavasta yrityksestä huolimatta kukaan ei ratkaissut edellistä kuukauden kysymystä. Siitä huolimatta laitan nyt tuonne sivulle uuden pähkinän pähkäiltäväksi. Nyt sinun ei tarvitse tuumailla kysymystä laskimen kanssa, vaan miettiä kysymystä ja lähettää mielestäsi oikean vastauksen minulle. Paras vastaus voittaa. Oikeaa vastausta ei nyt välttämättä olekaan, koska kysymys on nimittäin hieman erilainen kuin tähänastiset kysymykset. Nyt kannattaa vastata, sillä et voi vastata väärin.

21.11.2002
Öö... tasan kuukausi kulunut taas... nopeasti?? No, nyt kaikkien, joita edes yhtään kiinnostaa mikään, pitäisi tsekata TÄMÄ!!!!!!!!!! eli ilmoittautuminen vuonna 2003 pidettävälle Television Katselu ja Kuuntelu Kurssille!!!

Huom. Jos et aio osallistua kurssille, käy lääkärin vastaanotolla ja nuku pitkät yöunet ja harkitse asiaa uudelleen.

21.10.2002
Kurssilaisille tärkeää asiaa!!!!!! Astianpesukoneentyhjäyskurssin seuraava osa , eli osa 3, on nyt sivuilla luettavana. Erityisesti kurssilaisten kannattaa lukea se huolellisesti läpi, mutta myös muut voivat lukea sen. Astianpesukoneentyhjäyskurssi on ollut niin suuri positiivinen yllätys, että aivan ihmetellä pitää. Kurssi loppuu joululta, mutta huhujen mukaan ensi vuoden tammikuusta alkaa uusi kurssi. Siitä lisää myöhemmin.

30.9.2002
Muutin hiukan tätä etusivua. Markus ratkaisi elo-syyskuun kuukauden arvoituksen, joten laitoin juuri uuden arvoituksen näkyviin sivuille. Lue myös uusi artikkeli Lätty pelastaa maapallon.

3.9.2002
No niin tässä on nyt ollu vähä paussia tämän sivun päivittämisessä, koska sain vasta nyt netin (kiinteä yhteys) kunnolla toimimaan täällä Tampereella. Muutin nimittäin tänne tuossa viikko sitten ja opistelen nyt Tampereen teknillisessä korkeakoulussa tietotekniikkaa. Kuumaa on ollut, pari viikkoa sitten lämpömittarissa oli vielä 40,6 astetta varjossa. Nyt ei enää ole niin kuuma mutta kyllä täällä sisällä soluasunnossa tarkenee.
    Päivitin kappaleitteni arvostelu-sivun, eli nyt pääset lukemaan, mikä kappale on hyvä ja mikä huono. Joo ja tuota kuukauden arvoitus -juttua pitänee nyt muuttaa niin, että julkaisen oikean vastauksen sitten, kun joku saa ratkaistua arvoituksen oikein. En tiedä missä on vika mutta en ole saanut vielä yhtään vastausyritystä... no ehkä se olikin vähän liikaa odotettu..... Mutta nimesi saat sinne kuukauden kysymys -sivulle ihan varmasti, jos ratkaiset kysymyksen että siitä vaan.

15.8.2002
Lähetin sivut internetiin osoitteeseen http://koti.mbnet.fi/hluoma

14.8.2002
Huh huh mikä urakka! Tein kaikki seuraavat sivut valmiiksi: Muuta, Linkit, Tehtävät, Kuvat ja Pelit. Tein myös englanninkieliset sivuni. Nämä sivut ovat nyt siis valmiit ja valmiina internetiin........!

12.8.2002
Tein kurssit-valmiiksi. Nähtävillä on nyt vuoden 2001 tiskauskurssi sekä vuoden 2002 apekot-kurssin kaksi ensimmäistä osaa. Lisäsin myös musiikki-sivulle linkin virsi-sivulle. Puinti aloitettiin tänään »

11.8.2002
Koivulakierros on nyt valmis!

10.8.2002
Myös Heidi arvosteli musiikkikappaleeni. Vertical Scenery on nyt johdossa 29 pisteellä ja jaetulla toisella sijalla on Sunset ja Monday Morning. Tein myös ohjelma-sivun ja laitoin sinne muutaman ohjelman.

8.8.2002
Tein musiikki-sivun ja valitsin sinne 41 kappalettani. Laitoin ne aikajärjestykseen ja arvostelin ne. Myös Jarmo arvosteli ne.

7.8.2002
Aloin pitämään tätä "uutiset" -osiota. Päätin pistää fontiksi Arialin. Huomasin ettei Netscape (ainakaan versio 4) näyttänyt fonttia oikein. Mutta koska ainakin IE näyttää sen oikein niin antaa olla. Tänään valmistui myös Koivula sekä Historia -sivut.

27.7.2002
Ensimmäinen kotisivuni näki päivänvalon. Tein ensimmäisenä listan, joka näkyy sivun vasemmassa reunassa. Tämän etusivun jälkeen tein esittelyn itsestäni, otin paljon kuvia yms. Muut sivut valmistuivat pääasiassa seuraavan kolmen viikon aikana.


T. Harri Luoma


Kuva minusta


Alla näet vielä linkit muille sivuille, jos et jostain syystä voi painella vasemmalla näkyvää sinistä palkkia.

Sivun nimi            Kuvaus
EtusivuTämä sivu
MinäKuvaus minusta
PerheeniEsittelyvuorossa perheenjäseneni
KoivulaEsittely kotitalostani
KoivulakierrosKierrä ympäri koivulaa
HistoriaVähän taustatietoa tapahtuneista tapauksista
MusiikkiMusiikkipainotteinen sivu
OhjelmatOmatekemiä ohjelmia
TikanheittoKaikille tikanheitosta kiinnostuneille
KurssitKaikille Astianpesukoneentyhjäys- sekä Tiskauskurssilaisille
BungzhiBungzhin kylän seikkailuja
PelitTietokonepelejä joihin olen perehtynyt
KuvatKuvagalleria
TehtävätPähkinöitä iltojen ratoksi
LinkitLinkkejä muille sivuille
KyselyKummallisia kysymyksiä joihin voit vastailla
MuutaKaikkea muuta mikä ei sisälly muihin alueisiin
Lähetä postiaLähetä minulle sähköpostia painamalla tästä

Tekijä Harri Luoma v.2002, puh. 050-3783457, sähköposti: harri.luoma@gmail.com